İlçemizde Düzenlenen Mangala Yarışmasında İlçe Birincisi Olduk

İlçemizde Düzenlenen Mangala Yarışmasında İlçe Birincisi Olduk. Türkiye geneli düzenlenen Mangala oyunu yarışmasının ilçe elemelerinde okulumuzu 8/B sınıfı öğrencilerimizden Dilan ÖNGÜN temsil etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen yarışmanın ilk ve ikinci turda galip gelen öğrencimiz, yarı finalde de rakibini geride bırakarak finale yükseldi. Fnal bölümünde de galip gelen Dilan, ilçe birincisi oldu ve İl geneli elemelere katılmaya hak kazandı. Öğrencimize bu yolda maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, başarının gizli kahramanı Matematik öğretmenimiz Erhan ÖZEKİNCİ'ye emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Değerli öğrencimiz ve kıymetli öğretmenimize il elemelerinde başarılar dileriz.

10-03-202010-03-202010-03-2020

Yayın: 10.03.2020 - Güncelleme: 29.09.2020 10:35 - Görüntülenme: 279