Etiket Sonuçları: yarışma

Mrt

Silopi ilçemizde düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında okulumuzu 5/A sınıfından Serhat TOSUN temsil etti. Öğrencimize katkılarından dolayı Türkçe öğretmenimiz Bilal İNAN'a teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizde Düzenlenen Mangala Yarışmasında İlçe Birincisi Olduk. Türkiye geneli düzenlenen Mangala oyunu yarışmasının ilçe elemelerinde okulumuzu 8/B sınıfı öğrencilerimizden Dilan ÖNGÜN temsil etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen yarışmanın ilk ve ikinci turda galip gelen öğrencimiz, yarı finalde de rakibini geride bırakarak finale yükseldi. Fnal bölümünde de galip gelen Dilan, ilçe birincisi oldu ve İl geneli elemelere katılmaya hak kazandı. Öğrencimize bu yolda maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, başarının gizli kahramanı Matematik öğretmenimiz Erhan ÖZEKİNCİ'ye emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Değerli öğrencimiz ve kıymetli öğretmenimize il elemelerinde başarılar dileriz.

Mrt

Silopi İlçemizde Milli Eğitim Müdürlüğümüzce ortaokullar arası bilgi yarşması düzenlendi. Hazırlanan bilgi yarışmasında okulumuzu 8/A sınıfından Polat TANRIKULU, Gabar KAHRAMAN ve 7/A sınıfından Divan TOSUN temsil etti. Başarılı ve güzel bir mücadelenin ardından ilk turu galip bitiren değerli öğrencilerimizi tebrik eder ikinci turda da başarılar dileriz.

Ara

Münazara yarışmamızı kazanan 8/B sınıfı öğrencilerimiz Türkçe öğretmenimiz Leyla KIYAK tarafından ödüllendirildi. Kazanan 8/B sınıfımızı tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz türkçe öğretmenlerinden Leyla KIYAK 8. sınıflarımız arasında münazara yarışması düzenledi. Bu haftaki münazara konumuz: ''Eski İnsanlar Mı Daha Mutlu Yoksa Günümüz İnsanları Mı Daha Mutlu?'' idi. Yarışmada 8/A ve 8/B sınıflarımız karşılaştı. Münazara yarışmamızı yarışma jürileri olan Türkçe öğretmenimiz Leyla KIYAK, İngilizce öğretmenimiz Mehmet TAŞ VE  Müdür Yardımcımız Ömer GÖK'ün ortak kararıyla ''Eski İnsanlar Daha Mutludur'' tezini savunan 8/B sınıfımız kazandı. Önümüzdeki hafta ikinci etapta ise 8/B ve 8/C sınıflarımız yarışacak. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.