Etiket Sonuçları: ömer gök

Mrt

Okulumuzun değerli öğretmenlerinin doğum günlerini kutladık. Onların ailesinden uzakta da olsalar aslında yanlarında yine büyük bir aileleri olduğunu hatırlattık. Biz bir aileyiz ve sizinle güzeliz. İyi ki doğdunuz öğretmenim...

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında ilk ve orta okulumuzda deprem tatbikatı yaptık. Görevli öğretmenlerimizin öğrencilerimize uyarıları ve deprem anında alınacak önlemleri anlatması, çıkış ve toplanma alanlarını belileyip göstermesinin ardından deprem tatbikatımız başladı. Tatbikatımız büyük bir ciddiyet ile yapıldı ve farkındalık oluşturuldu.

Mrt

İlçemizde Düzenlenen Mangala Yarışmasında İlçe Birincisi Olduk. Türkiye geneli düzenlenen Mangala oyunu yarışmasının ilçe elemelerinde okulumuzu 8/B sınıfı öğrencilerimizden Dilan ÖNGÜN temsil etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen yarışmanın ilk ve ikinci turda galip gelen öğrencimiz, yarı finalde de rakibini geride bırakarak finale yükseldi. Fnal bölümünde de galip gelen Dilan, ilçe birincisi oldu ve İl geneli elemelere katılmaya hak kazandı. Öğrencimize bu yolda maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, başarının gizli kahramanı Matematik öğretmenimiz Erhan ÖZEKİNCİ'ye emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Değerli öğrencimiz ve kıymetli öğretmenimize il elemelerinde başarılar dileriz.

Mrt

İlçemizde Düzenlenen Reversi Yarışmasında İlçe Birincisi Olduk. Türkiye geneli düzenlenen Reversi oyunu yarışmasının ilçe elemelerinde okulumuzu 8/B sınıfı öğrencilerimizden Enes YEL temsil etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen yarışmanın ilk ve ikinci turda galip gelen öğrencimiz, yarı finalde de rakibini geride bırakarak finale yükseldi. Final bölümü ise nefes kesti. Heyecanın eksik olmadığı final bölümünde de rakibini mağlub eden Enes, ilçe birinciliğini elde etti ve İl geneli elemelere katılmaya hak kazandı. Öğrencimize bu yolda maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, başarının gizli kahramanı Matematik öğretmenimiz Erhan ÖZEKİNCİ'ye emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Değerli öğrencimiz ve kıymetli öğretmenimize il elemelerinde başarılar dileriz.

Ara

Teknoloji ve Tasarım dersinde okulumuz öğretmenlerinden Zehra YAMAN, 7. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte kibrit ve kibrit kutularını materyal olarak kullanarak birbirinden ilginç ve farklı tasarımlar hazırladılar. Proje tasarımları hakkında konuşan öğretmenimiz konuşmasında: ''  ... Bu tasarımlar sayesinde hem görsel hem de bedensel zekalarını kullanan öğrencilerimizin dersten daha fazla verim aldığını düşünüyorum. Bununla birlikte yaparak ve yaşayarak öğrenme modelini kullanmamızın öğrencilerimize özgüven ve ödev sorumluluğunu aşıladığı kanaatindeyim.'' ifadelerini kulllandı. Zehra öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Ebru Sanatı İle İlk Kez Tanışan Öğrencilerimiz Büyük Sevinç Yaşadı. Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Sn. Sezai Yıldız 5. sınıf öğrencilerimize "Kültürel Zenginliklerimiz" konusu kapsamında ders içi etkinlik hazırladı.

Kas

Gebze Ticaret Odası tarafından çocuklarımıza tatlı sürprizler yapıldı. Okulumuz Fen Bilimleri öğretmenlerinden Serpil Deli öğretmenimizin öğrencilerimizin mutlu olması için gösterdiği çabası sonuç buldu.

Ekm

Okulumuzda 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında kutlanan Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünü kutlama amacıyla tören yapıldı. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından Okul Müdürü Halit SULHAN'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Öğrencilerin coşkulu marşları ve şiirlerle devam eden tören okul koromuzun sunusu ile sona erdi.